Jaunumi

Inovatīvā nanotehnoloģija pārtikas aizsardzība TiO2 Bolarus aukstumiekārtām

   2020-08-17

Dažādu veidu pārtikas produktu vienlaicīga uzglabāšana slēgtā ledusskapī izraisa dažādu smaku veidošanos un savstarpēju sasūkšanos. Tā rezultātā daži pārtikas produkti absorbē smakas, zaudē savu unikālo garšu. Izmantojot TiO2 nanotehnoloģiju dzesētāja iekšpusē, kurā fotokatalīzes procesā tiek izmantots titāna nanooksīds, ļauj mazināt smaku absorbcijas parādību no pārtikas. TiO2 sistēmai ir arī baktericīdas īpašības. Tas nenolietojas, un pēc uzstādīšanas darbojas neierobežotu laiku, aizsargājot pārtikas produktus, kas tiek glabāti un eksponēti dzesēšanas iekārtās.

          

Jūsu ieguvumi izmantojot Bolarus dzesēšanas iekārtas ar inovatīvo nanotehnoloģiju TiO2:

  • Pārtikas produktu aizsardzība, kas pagarina eksponēto un uzglabāto produktu svaiguma periodu
  • Nav nepieciešams nodalīt produktus, kas izdala intensīvas, dažādas garšas
  • Zaudējumu samazināšana

Galvenās priekšrocības:

  • Svaiga produkta novecošanās procesa aizkavēšana, kavējot baktēriju veidošanos
  • Citu tajā pašā ledusskapī uzglabāto produktu aromātu absorbcija nav pietiekama

Inhibē toksisku savienojumu veidošanos un novērš šo savienojumu absorbciju citos produktos

Sazinieties ar mums, lai saņemtu piedāvājumu uz iekārtām! Kontakti



Overview